Grondstoffen in kleinverpakkingen

Magis Pharma biedt een breed gamma farmaceutische grondstoffen aan. Deze grondstoffen worden onder GMP condities verpakt en geanalyseerd. Al onze leveranciers ondergaan een uitgebreide supplier kwalificatie. Om deze reden bent U zeker van kwalitatieve grondstoffen die uit stock leverbaar zijn in kleinverpakkingen.

 

 

Industrie_afb_1

Bulkgrondstoffen

Naast ons standaard grondstoffengamma heeft Magis Pharma diverse samwenwerkingsovereenkomsten met andere grondstoffenpartners. Zodoende zijn meer dan 5000 grondstoffen leverbaar op aanvraag. Op zoek naar een specifiek ingrediënt? Aarzel niet om ons te contacteren: zowel zeldzame grondstoffen als courante producten kunnen geleverd worden met de gevraagde kwaliteitsdocumentatie en certificaten.

 

 

overons_afb_2

Contract manufacturing organisation

Magis Pharma heeft een eigen productiesite om vloeistoffen en brandbare grondstoffen af te vullen onder farmaceutische condities in Kontich. Aangepaste productieruimtes en afvultoestellen laten het toe om een scherpe prijs te geven voor volumineuze en gevaarlijke grondstoffen, en daar bovenop te voldoen aan farmaceutische condities. De productiesite in Kontich, Fraver, is sinds de jaren ‘70 gespecialiseerd in brandbare producten en actief als parfumerie. Later is de site meer ontwikkeld tot een farmaceutische productie van isopropanol, ethanol, ether en andere vloeistoffen. Diverse ondernemingen laten hun farmaceutische producten met brandbare bestanddelen in Kontich maken.

De productiesite in Brecht is de meest recente productiesite en gespecialiseerd in het handelen van farmaceutische poeders (API (waaronder ook hormonen) en excipiënten). Deze ruimtes staan ter beschikking om staalnames en herconditionering te doen voor externe partijen. Het analyselabo maakt het ook mogelijk om diverse kwaliteitscontroles uit te voeren.

 

 

Afvulling