Breed gamma, hoge kwaliteitswaarborging

Magis Pharma verdeelt en produceert grondstoffen in België. Meer dan 800 grondstoffen zijn uit voorraad leverbaar, naast een gamma verpakkingsmaterialen en bereidingstoestellen. Indien u zelf niet wilt bereiden, kunt u gebruik maken van onze bereidingsdienst en uitbestedingsmogelijkheden.

 

grondstoffen_afbl_1

Onze verpakkingen geoptimaliseerd voor gebruik in de apotheek

In de keuze van verpakkingen is er volop gekozen voor gebruiksgemak in de apotheek. Zo zijn er speciale giettuiten in de flessen om niet te morsen. Ook hanteren we op jerrycans een speciale kleurencode om het risico op fouten te minimaliseren: brandbare producten (rode dop), water (blauwe dop), suikersiroop & andere producten (zwarte dop). Bijna alle grondstofpotten hebben ook geen dode hoeken, zodat je al het poeder er makkelijk uit krijgt. Voor en door bereiders. 

 

grondstoffen_afb_2

De Magis Pharma expertise ter uwer beschikking 

Met de receptuur helpdesk hebben we het grootste hulpkanaal voor de apotheker ontwikkeld. Naast meer dan 2000 vragen en antwoorden, kunnen er nog steeds vragen gesteld worden. Ook hebben we algemene pagina’s online toegevoegd die de apotheker helpen in het bereiden (omrekenen alcohol percentages, maximale dosissen,…). Maar u hoeft niet steeds online te gaan om alles terug te vinden: onze labels bevatten extra informatie. Zo kan je vaak de maximale dosis, oplosbaarheden en interacties op het label vinden. Onze poster voor maximale dosissen en interacties voor zalfbasissen kan je gratis krijgen om op te hangen in de apotheek.

 

grondstoffen_afb_3

Shop

Via onze webshop https://fsa-chemicals.be/ zijn alle producten beschikbaar en leverbaar binnen enkele dagen. Onze producten zijn ook beschikbaar bij elke Belgische groothandelaar en via diverse buitenlandse verdeler.

 

Potje FSA

De laagste nettoprijzen

Bij Magis Pharma hanteren we een politiek van de laagste nettoprijzen op de markt. Zo hanteren we scherpe apotheekprijzen met daarboven sterke commerciële voorwaarden. Zo kan je een samenwerkingscontract tekenen via de groothandelaar of extra korting krijgen bij directe bestellingen en promoties. Wist u dat onze standaardprijs reeds gemiddeld 15% lager is dan andere spelers op de markt?

 

 

Apotheker

Onze service producten

Naast een uitgebreid gamma farmaceutische poeders, vloeistoffen zijn er ook diverse serviceproducten beschikbaar. Ontsmettingsalcoholen, bulk voedingssupplementen, parfumerie, dissolvants,… Hiermee kan u de kwaliteit van uw apotheek optimaal uit spelen naar de patiënt en een eigen gamma huismerkproducten aanbieden.

 

 

 

Voedingssupplementen