Zalfpotten & Airless Dispensers

Wij hebben voor ieder van uw huisgemaakte zalven, sprays of oliën de ideale flaconnage in ons assortiment. Van kleine, middelgrote tot grote formaten – u vindt ze allemaal bij ons. Onze zalfpotten verzekeren u van een goede afsluiting. De airless dispensers vermijden luchtinslag na gebruik en garanderen een maximale houdbaarheidsduur. Openklikken, draaien of pompen: wij hebben wat uw apotheek nodig heeft.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop

Zalfpotten

Glazen flessen

In ons gamma glazen flessen vindt u ongetwijfeld de ideale oplossing om uw oplossingen en suspensties op te slaan. Door de bruine kleurlaag beschermt en bewaart u bovendien de kwaliteit en verlengt u de levensduur van uw producten, bereidingen en samenstellingen. Onze glazen flessen zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende formaten, naargelang de toepassing waarvoor u ze wil gebruiken met twee diameters: din18 en din28. Combineer vrij met de diverse doppen, sluitingen en sprays!

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop

Glazen Flessen

Fumé potten, Pharma-Secure & Methadon potten

Onze fumé, Pharma-Secure & Methadon potten zijn een perfecte bewaaroplossing voor al uw (huis) bereidingen in capsulevorm. Eenmaal het deksel erop wordt geklikt of gedraaid, staan deze luchtdichte potten garant voor een optimale preservatie van hun inhoud. De potten lenen zicht eenvoudig tot etikettering.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop

Gelulen potten, Pharma-Secure & Methadon potten

Sluitingen & Doppen

Een goede afsluiting van uw flaconnage is erg belangrijk. Door te kiezen voor onze kwalitatieve sluitingen en doppen voorkomt u lekkages, open pillenpotten of beschadigde capsules. Ons assortiment bestaat uit doseerdoppen met pipet, spraydoppen, druppeldoppen, doppen met een spatel en algemene afsluitingen voor potten en flessen al dan niet kindveilig. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende formaten. Voor ieder van uw potjes of flesjes hebben wij een passende afsluitoplossing in huis. De sluitingen zijn gegroepeerd in twee diameters: din18 en din28.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop

Sluitingen & Doppen

Plastic Flessen PET

Plastic flessen zijn een uitstekend alternatief voor traditionele glazen flessen. Het gebruikte plastic bestaat uit sterke polymeren die je producten en bereidingen beschermen en bewaren. De plastic flessen in ons assortiment bevatten een zonwerend laagje zodat de optimale kwaliteit van hun inhoud steeds gewaarborgd blijft. U kan de fles telkens makkelijk openen en opnieuw afsluiten met een handige schroefdop. PET flessen zijn minder zwaar en niet breekbaar zoals bij glas.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop

Pet Flessen Magis Pharma

Aluminium Zalftubes en Vouwdoosjes

Ontdek de aluminium zalftubes van Magis Pharma. Bijna al onze zalftubes hebben een brede dop, waardoor ze mooi rechtop blijven staan. Net zoals bij onze verpakkingsmaterialen bent u met de Magis Pharma zalftubes zeker van bodemprijzen.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop

aluminium zalftubes en vouwdoosjes