Crèmepotten en airless dispensers

Voor al uw zelfgemaakte sprays, crèmes en oliën bieden wij in ons assortiment de ideale container aan. Bij ons vindt u alle maten: klein, middel en groot. Onze roompotten garanderen een luchtdichte afsluiting. Airless dispensers voorkomen het binnendringen van lucht na gebruik en zorgen zo voor een maximale houdbaarheid. Klikken om te openen, draaien of pompen: wij bieden alles wat uw apotheek nodig heeft.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop .

Zalfpotten

Glazen flessen

In ons assortiment glazen flessen vindt u zeker de ideale oplossing voor het verpakken van uw oplossingen en suspensies. De bruine kleur beschermt en behoudt bovendien de kwaliteit. Het verlengt de levensduur van uw producten, preparaten en composities. Onze glazen flessen zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en twee diameters - din18 en din28 - afhankelijk van de toepassing waarvoor u ze wilt gebruiken. Vrij te combineren met de verschillende doppen, sluitingen en sprays!

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop .

Glazen Flessen

Gerookte capsulepotten, apotheekveilige potten en methadoncapsulepotten

Onze gerookte capsulepotten, farmaveilige potjes & methadoncapsulepotten vormen een perfecte bewaaroplossing voor al uw (zelfgemaakte) bereidingen in capsulevorm. Zodra je het deksel vastdraait of klikt, garanderen deze luchtdichte potten een optimaal behoud van de inhoud. Potten kunnen eenvoudig worden geëtiketteerd.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop .

Gelulen potten, Pharma-Secure & Methadon potten

Sluitingen en doppen

Het is erg belangrijk om uw containers goed af te sluiten. Door te kiezen voor onze kwalitatieve doppen en sluitingen voorkom je lekkages, geopende medicijnpotjes of beschadigde capsules. Ons assortiment omvat pipetdoseringsdoppen, spuitdoppen, druppeldoppen, doppen met spatel en klassieke doppen voor potten en flessen met of zonder kinderbeveiliging. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Voor elk van uw potten of flessen hebben wij de juiste sluitingsoplossing. De sluitingen zijn gegroepeerd in twee diameters: din18 en din28.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop .

Sluitingen & Doppen

PET-plastic flessen

Plastic flessen zijn een perfect alternatief voor klassieke glazen flessen. Het gebruikte plastic bestaat uit vaste polymeren die uw producten en preparaten beschermen en conserveren. De plastic flessen in ons assortiment zijn voorzien van een zonwerende laag waardoor de optimale kwaliteit van de inhoud altijd behouden blijft. Je opent en sluit de fles eenvoudig met een schroefdop. PET-flessen zijn in tegenstelling tot glas minder zwaar en onbreekbaar.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop .

Pet Flessen Magis Pharma

Witte aluminium buizen en vouwdozen

Ontdek de witte aluminium tubes van Magis Pharma. Bijna al onze witte aluminium buizen hebben een grote dop, waardoor ze rechtop blijven staan. Net als bij onze verpakkingsmaterialen worden de witte aluminium tubes van Magis Pharma aangeboden tegen onverslaanbare prijzen.

Ben je geïnteresseerd? Ontdek de producten in onze webshop .

aluminium zalftubes en vouwdoosjes