Bij Magis Pharma hebben we nagedacht hoe we het voor u gemakkelijk kunnen maken. Zodoende bespaart u tijd en is het risico op fouten beperkter!

Deze functie is niet compatibel met elke apotheeksoftware. U kan de actuele compabiliteit zien bij het creëren van de QR code.

Stap 1: Scan de QR code op de grondstofverpakking: u komt op onze documentenpagina waar u analysecertificaten, MSDS fiches en de QR code voor het grondstofregister kan terugvinden. Op deze pagina ziet u het meest recente lot bovenaan.

Stap 2: Ga naar het juiste lot. In de meeste gevallen is dit het eerste lot dat u ziet aangezien het meest recente bovenaan staat.

Stap 3: Klik naast “QR Code” op het pictogram van uw software. Uw GSM toont nu een nieuwe QR code die door uw computer kan ingelezen worden. Deze QR code bevat alle variabele velden in de volgorde van het formulier van uw software. Het is belangrijk om in uw computer dus uw cursor op het startveld te zetten vooraleer naar de volgende stap te gaan. Het startveld staat aangeduid onder de QR code.
Indien uw software meerdere formulieren heeft; kunnen er meerder QR codes zichtbaar zijn.

Stap 4: Indien uw cursor van uw computer op het startveld staat kan u de QR code die u op uw GSM ziet laten scannen door de barcode scanner van uw computer.

Stap 5: Het formulier wordt automatisch ingevuld. U kunt dit nog controleren en bevestigen.

Beijk ons instructiefilmpje op Youtube