Magis Pharma blijft investeren en groeien.

Wij kondigen dan ook met de nodige fierheid de overname aan van Labo Smeets.

Labo Smeets - gespecialiseerd in het afvullen en verpakken van farmaceutische poeders - kan terugblikken op bijna 50 jaar ervaring. Met deze overname benadrukken we nogmaals het belang dat wij hechten aan de Belgische verankering van farmaceutische grondstofverwerking, waar de ambities hoog en vooruitstrevend zijn. Magis Pharma en Labo Smeets bundelen zo hun krachten en kennis zodat ze nog beter in staat zijn om sneller aan de toenemende vraag van de markt te voldoen.

combo

De toegevoegde waarde van Labo Smeets:

• Farmaceutische poeders

Al vanaf het begin van hun bestaan blinkt Labo Smeets uit in de productie van poeders. Van mengen tot verpakken: alle procedures worden in een daartoe bestemde faciliteit uitgevoerd volgens de goede productiepraktijken (GMP).

• Poeders mengen

Labo Smeets heeft meerdere mengtoestellen om grote volumes van poeders te mengen. Deze mengtoestellen voldoen aan de farmaceutische vereisten en kunnen afgevuld worden in Big bags, bins en zakken. Aarzel niet om ons te contacteren om bepaalde poeders voor u te mengen. Ons eigen QC analytisch labo kan kwaliteitscontroles doen op alle componenten alsook op het eindproduct. Zowel chemische als microbiologische analyses zijn intern mogelijk.

Smeets2

• Geautomatiseerd afvullen

De gemengde poeders kunnen geautomatiseerd afgevuld worden in verpakkingen van 5g tot 25kg of big bags. Deze kunnen geetiketteerd en verpakt worden voor directe verkoop of in bulk zodat u deze zelf kan verder verwerken. De afgewerkte producten kunnen indien gewenst op stabiliteit geannalyseerd worden bij ons.

smeets1