Vanaf heden is bestellen via IBOTP beschikbaar bij Magis Pharma.

Wat is IBOTP?

IBOTP is een communicatieplatform tussen uw apotheek software en onze software. Hierdoor geeft u uw bestelling in via uw gebruikelijke software en komt deze automatisch bij ons binnen en kan deze nog sneller afgehandeld worden.

Hierdoor moet er geen bestelling overgetypt of ingegeven worden en is dit de eenvoudigste manier van bestellen met minimaal risico op fouten.

Kan elke apotheek via IBOTP bestellen?

Ja, IBOTP is hetzelfde protocol als de communicatie met uw groothandel. U dient enkel ons als leverancier te selecteren en de producten bij ons te bestellen. Het kan nodig zijn om de producten aan ons te linken. De juiste leverancier is FSA Chemicals (part of Magis Pharma). U kan de producten van FSA, Fraver, Pannoc en Magis Pharma bestellen. Mochten wij een product niet herkennen, zullen wij contact met u opnemen.

Opstart IBOTP:

  • Open uw apotheek software
  • Ga naar leveranciers en kies FSA Chemicals (part of Magis Pharma)
  • Op de pagina van deze leverancier dient u naar de tab of venster te gaan die te maken heeft met ‘IBOTP’ of ‘Bestellen via Internet’.  
    • U dient hier onze servergegevens in te geven.
    • Afhankelijk van uw software dient u aan te vinken dat u bij voorkeur via IBOTP of internet wilt bestellen.
  • U dient de volgende gegevens in te vullen:
  • U kan bij ons een eerste bestelling plaatsen zoals u dat bij uw groothandelaar doet. Mochten er zich problemen voordoen, aarzel niet met ons contact op te nemen. Bij een eerste bestelling is het aangewezen om bij uw vertegenwoordiger te verifiëren of deze eerste bestelling goed is verlopen.

Heeft u problemen met deze procedure? Aarzel niet om een uitlegsessie aan te vragen of via ‘CONTACT’ uw vertegenwoordiger te contacteren zodat wij bij u in de apotheek kunnen langskomen om u te helpen met de instellingen.