Zonder voorschrift

De grondstof van Magis Pharma heeft een vergunningsnummer gekregen en kan daarom gebruikt worden in officinale bereidingen. Tot op heden hadden alle grondstoffen een analysecertificaat en moesten deze dus in magistrale bereidingen verwerkt worden (op voorschrift). Dit vergunningsnummer laat de apotheker toe voor de eerste keer een regulier product af te leveren voor orale inname zonder voorschrift!

recept niet nodig

Wetgeving

Cannabidiol kan niet als voedingssupplement geregistreerd worden en moet dus als bereiding of geneesmiddel gecommercialiseerd worden. Een ander alternatief is cosmetisch of technisch, maar deze producten zijn niet geschikt voor orale consumptie. Een officinale bereiding gemaakt met Cannabidiol van Magis Pharma is dus een eerste stap.

0,001% THC Level

THC's

De Belgische wetgeving is streng met betrekking tot het gehalte THC’s. Deze vallen namelijk onder verdovingswetgeving en moeten onder een bepaalde grens gedoseerd worden. De Cannabidiol van Magis Pharma heeft het laagste gehalte aan THC’s (0,001% !) waardoor er de hoogste dosering van Cannabidiol mogelijk is. Een persoon van 70kg kan tot 7g Cannabidiol van Magis Pharma per dag innemen. Dit laat toe om therapeutische dosissen te halen!

Met een gehalte van 0,05% kan dit namelijk maar 140mg zijn en dus te laag voor de belangrijkste indicaties. De analyse van deze THC’s is het sluitstuk in deze nieuwe vergunning: de methode gebeurt door een GMP labo, op een gevalideerde manier en sinds kort ook bevestigd door onze overheid onder de vorm van het vergunningsnummer.

Cannabidiol van Magis Pharma heeft laagere thc level

Bestel en bereid

Cannabidiol kan u 5% of 10% oplossen in Miglyol (Triglyceriden met middelmatige ketenlengte) en afleveren in glazen flesjes met druppelteller.

Ben je geïntereseerd? Ontdek deze producten in onze webshop.

cannabidiol magis pharma